Zoover beoordeling toevoegen:

Vul een beoordeling in bij Zoover

Vakantie met uw paard

Recreatiepark den Möllenhof biedt haar gasten de mogelijkheid eigen paard(en) mee te brengen, wij beschikken over 10-14 stallen en meerdere weilanden.

De ultieme vakantie voor de paardenliefhebber, samen met het gezin, familie en of vrienden. Kom genieten van het Nationaal Landschap Winterswijk met zijn prachtige coulissen landschap, ontdek de vele zandpaden en prachtige natuur. Urenlang rijplezier langs het water, over de zandpaden of maak een spannende rit door een crossbos in de buurt, met diverse hindernissen en een waterbak of galoppeer over de zandbulten van recreatieterrein het Rommelgebergte. We hebben diverse routes beschikbaar (GPX en op kaart) voor uren rij en menplezier.

Winterswijk is een echt hippisch dorp, rijd mee met de jaarlijkse paarden vierdaagse, dit is een erg geliefd evenement. Vier avonden al het moois ontdekken van Winterswijk en zijn buurtschappen, te paard of met de koets. Ook worden er in Winterswijk diverse men- marathons, veldritten en wedstrijden onder het zadel gehouden. Er is ook de jaarlijkse slipjacht in November, kortom het hele jaar door vele paardensport activiteiten.

Verzorging van uw paard(en)

Uw paarden worden door ons verzorgd en kunnen genieten van dagelijkse weidegang, ze verblijven in een frisse box voorzien van vlas en krijgen meerdere malen ruwvoer en 2x daags krachtvoer, afgestemd op uw wensen.

Wij zorgen ervoor dat ook uw geliefde viervoeter kan genieten van een heerlijk verblijf. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u optimaal kunt genieten van de mooie omgeving en een heerlijke vakantie samen met uw paard(en).

Wij bieden stalling voor uw trailer en evt. koets, voor uw tuigage hebben wij ruime afsluitbare zadelkasten ter beschikking.

Kosten verblijf paard/pony:

Enkele nacht: €30,00 per paard/pony
Weekend: €22,50 per nacht per paard/pony
Week: €20,00 per nacht per paard/pony

Voor het meebrengen van eigen voer is geen korting mogelijk.

Uw paard dient ingeënt en vrij van ziektes te zijn, s.v.p. het paspoort meenemen.

PaardenWelkom label van de KNHS

Ruiters en menners zoeken mooie, uitdagende buitenritten en maken steeds vaker tochten van meerdere dagen of gaan op vakantie met hun paard. Om paardenliefhebbers en hippisch toerisme te kunnen helpen en faciliteren is er vanuit de KNHS het label PaardenWelkom ontwikkeld. De naam zegt het al, de leukste plekjes zijn verzameld waar paardenliefhebbers met hun paarden welkom zijn! Ook wij van den Möllenhof hebben onlangs dit gevelbord mogen ontvangen.

Es war wunderschön hier in dem Haus und mit unserem Pony. Wir konnten das Haus und den Garten genießen und schöne Ausritte machen!

Helemaal tot rust kunnen komen! Mooi landschap en alles wat je maar wenst om even lekker uit te kunnen blazen. Een echte aanrader dus!

We hebben heerlijk genoten, er was één nadeel ……. het was te kort!

Het was echt genieten, supermooi herfstweer, prachtige omgeving, lekker wandelen, veel te doen in Winterswijk en vervolgens genieten van alle luxe in het huisje. Wij hopen zeker nog eens terug te komen.